EVENTS

4 oktober | Social Media WBC | €35,-

Als je aan social media denkt, gaan misschien wel je haren rechtop staan.  Het hoeft echt niet veel tijd en moeite te kosten om je hierin te verdiepen. Sterker nog, het is een must je hierin te verdiepen. Want zeg nou zelf, je wilt toch je concurrent voor blijven? Zonder een hoge investering en meteen een halfjaar contract te moeten afsluiten met bedrijven bieden wij tijdens ons vrouwennetwerk een lezing aan over Social Media.

 


10 Oktober | Straight Line Business School | Lezing €25,-

Gast spreekster Denise de Haan heeft 10 jaar aan de wereldtop gestaan binnen de wakeboard sport.  Samen met Rianne Becker komt zij een inspirerende lezing geven voor startende ondernemers. Rianne Becker, heeft een uniek talent voor het creëren van resultaat en hanteert in haar coaching een verfrissende, praktische, no-nonsene aanpak.

Als sterk duo domineren zij het podium deze avond .Met als doel, jou als ondernemer te motiveren door te zetten en je droom na te streven met SUCCES.


31 Oktober | Krijg je lijf terug | Voeding en lifestyle | €99,-

We worden allemaal gezonder en toch blijven we ziek. Iedereen gaat meer bewegen, op zijn voeding letten en wil afvallen. Alleen we blijven, ziek, vermoeid, slap en zitten niet lekker in ons vel.

We vervallen telkens terug in de oude patronen. Dat komt mede omdat we ons zelf niet kunnen coachen. We kunnen ons permitteren om 3 maanden heel veel op te geven maar we willen dat niet voor de rest van ons leven. Wil je jouw lijf terug? Dan zul je bereid moeten zijn daar verandering in te willen brengen. Stap voor stap.
Rajani neemt je mee in de wereld van de voedingsindustrie. Hoe de reclames je voor de gek houden en wij daar als consumenten massaal intrappen. Wil je afvallen en je leven veranderen dan is het van belang dat je ook iets leert over voeding. Wat voeding met je lichaam doet en hoe je juist kunt handelen. Want een suikerverslaving daar ben je niet zomaar van af. Rajani maakt gebruik van leuke grappige vergelijkingen met één doel, jou meer inzicht te geven over diëten, voeding en afvallen. 

Ze geeft je inzicht, je krijgt coaching tools mee en houvast doormiddel van een simpel voedingslijst die je kunt aanhouden om je doel te bereiken.